تقطير
تقطير متداول ترين روش براي جداسازي مخلوط متابوليت هاي ثانويه موجود در گياهان دارويي است كه تركيبات در فازهاي مختلف از هم جدا مي شوند (جونز و كينگ هورن ، 2012). جداسازي اجزاي مختلف فعال زيستي در مخلوط با حرارت دادن فرم آبي مخلوط ، كه در آن اجزاي مختلف با نقاط مختلف جوش آنها از يكديگر جدا شده اند ، به فاز گازي انجام مي شود. سپس گاز دوباره به حالت مايع متراكم شده و جمع آوري مي شود. از تقطير براي اهداف مختلفي مانند توليد اجزاي معطر و تركيبات غني از فنوليك و ترپنوئيدي استفاده مي شود. از چهار نوع روش تقطير - تقطير ساده ، تقطير در خلاء ، تقطير جزئي و تقطير با بخار - استفاده مي شود (Lea and Swoboda، 1962).
گياهاني كه در ارتفاعات يافت مي شوند اغلب به دليل سازگاري با شرايط محيطي بسيار سخت مانند سرما و اكسيژن كم داراي تركيب بيوشيميايي منحصر به فردي هستند. اين گياهان عليرغم گروه سني ، بيماريها را از ريشه بيماري ريشه كن مي كنند و داروهاي موثري هستند كه عوارض جانبي ندارند. در بين گياهان مرتفع ، Cordyceps sinensis ، Ganoderma lucidum ، Hippophae spp. ، Rhodiola rosea و Valeriana wallichii از معروف ترين آنها هستند. گزارش شده است كه اين مواد به ترتيب حاوي تركيبات فعال بيولوژيكي منحصر به فردي مانند كورديسپين ، اسيد گانودريك ، اسيدهاي چرب امگا ، روديوفلاونوزيد ، والرينيك اسيد هستند. استفاده از يك گياه دارويي به عنوان يك داروي م characterثر مستلزم توصيف فرمول هاي آن با استفاده از تكنيك هاي مختلف تحليلي است. اين فصل خصوصيات عصاره هاي آماده شده ، بخش ها و/يا تركيبات فعال زيستي جدا شده از منابع گياهي را با استفاده از تكنيك هاي تحليلي كروماتوگرافي و طيف سنجي برجسته مي كند.
تقطیر روشی برای استخراج اسانس از گیاهان دارویی و معطر است
فرآیند تقطیر روشی برای استخراج اسانس هایی است که سابقه طولانی دارد و در آن مایع به ترکیباتی تقسیم می شود که دارای نقاط جوش متفاوتی هستند. فناوری تقطیر نسبتاً ساده است و می توان از آن در مناطق روستایی استفاده کرد. تقطیر با آب قدیمی ترین و ارزان ترین روش تقطیر است که طراحی و ساخت آن ساده و ارزان است. این روش معمولاً برای استخراج روغنهای ضروری از مواد گیاهی خشک شده یا پودر شده (مانند ادویه جات مانند پوست دارچین) ، گلهایی مانند رزماری و اندامهای بسیار سخت مانند ریشه ، چوب و میوه استفاده می شود. از فندق استفاده می شود. تبخیر و چگالی های پی در پی تقطیر نامیده می شود. به عبارت دیگر ، در این فرایند ، مایعات ابتدا به بخار و پس از یک فرایند بخار سرد ، به مایع تبدیل می شوند. در طی این فرایند ، بخارات حرارتی تحت تأثیر سرما به قطرات مایع تبدیل می شوند و با جمع آوری این قطرات که به طور متوالی از میعانات بدست می آیند ، مواد خالص و مقطر به دست می آید. تقطیر معمولاً می تواند ترکیبات معطر مختلف را بدون تغییر از گیاه حذف کند. اسانس ها معمولاً حاوی ترکیبات متفاوتی از طریق تقطیر هستند ، اما یک یا چند ترکیب اصلی علت بوی اسانس هستند.
مشاهده پست مشابه : دانشجویان بسیجی از ظریف برای حضور در دانشگاهها دعوت کردند