طلاعات كلي: (BAT در صنايع غذايي ، آشاميدني و شير ، ژوئن 2005) مشروبات الكلي با مقررات شوراي اروپا (EEC) شماره 1576/89 تنظيم مي شوند. آنها از تقطير محصولات الكلي ناشي از تخمير مخمر آماده سازي با منشا كشاورزي تهيه مي شوند. تقطير به طور معمول پس از تخمير الكلي انجام مي شود. انواع تجهيزات تقطير: (BAT در صنايع غذايي ، آشاميدني و شير ، ژوئن 2005) اين فرآيند در دو نوع اساسي از تجهيزات انجام مي شود: (a) گلدان ساكن و (b) ستون ثابت. Stills ممكن است به صورت جداگانه يا گروهي عمل شود. افزودن گرما باعث جداسازي الكل/تركيبات آبي از تغذيه مايع اوليه در محل سكون مي شود. الكل آبي متراكم به عنوان يك مايع مايع از سر سكون خارج مي شود ، در حالي كه يك جريان باقي مانده از پايه تخليه مي شود. (الف) گلدان ثابت: قابلمه را مي توان بصورت دسته اي يا مداوم كار كرد. در حالت اول ، دسته اي از مواد به گلدان ساكن متصل مي شود ، جوشاندن آغاز مي شود و سپس بخارها بطور مداوم برداشته ، متراكم و جمع آوري مي شوند تا تركيب متوسط آنها به مقدار دلخواه برسد. هنگامي كه به طور مداوم كار مي شود ، تغذيه به طور مداوم به گلدان ساكن منتقل مي شود و قسمتهاي بخار و مايع به طور مداوم خارج مي شوند. (ب) ستون ثابت: در تقطير ستون ، مايع الكلي يا آبجو وارد برج تقطير مي شود كه با بخار گرم مي شود. در هر دستگاه تماس (به طور كلي سيني ها) يك تعادل بين بخار غني شده با اجزاي فرار و مايع متراكم ايجاد مي شود. الكل خام از بالاي برج خارج مي شود و سپس از طريق برج ديگري تصحيح مي شود كه 95 of الكل از الكلهاي بالاتر جدا شده است. در انتهاي برج اول ، مخلوط آبي يا محل سكونت كشيده مي شود. يك آب متراكم يا آب چرخي كه كمي با مواد آلي آلوده شده است ، پس از آبگيري الكل در انتهاي برج دوم خارج مي شود. 95٪ الكل را مي توان با چندين فناوري مختلف به الكل بدون آب تبديل كرد: تقطير آزئوتروپيك با استفاده از جزء سوم ، جذب توسط غربال مولكولي يا كم آبي با تكنيك غشايي. براي اكثر مشروبات الكلي كه در يك ستون ساكن تقطير شده اند ، ميزان الكلي تقطير فقط بين 60 تا 84 درصد است. استفاده از تقطير در فرآوري غذا: (BAT در صنايع غذايي ، نوشيدني و شير ، ژوئن 2005)
و البته
آیا با خواص انواع عرقیات گیاهی آشنا هستید؟
مشاهده پست مشابه : دانشجویان بسیجی از ظریف برای حضور در دانشگاهها دعوت کردند